sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Neulontapajalta terve!

Valmistunut on kaikenlaista, mutta tuo työ haittaa niin paljon tätä harrastusta, että ei kerkeä aina tänne blogin puolella päivitellä. Tuossa viime viikolla valmistui viimein yksi joululahja, jonka aloitin jo viime syksynä, mutta siitä en voi kuvaa vielä laittaa, koska lahja ei ole vielä saajallaan. Sen sijaan muutamia töitä voin julkaista kun ne ovat jo saajillaan.
Työkaverini pyysi minua tekemään tyttärelleen eläinpipon, jossa olisi korvat. Netin ihmeellisestä maailmasta etsin mallia ja sovelsin niistä itselleni mieleisen.
Tällainen siitä tuli:


Lanka: 7-Veljestä
Malli: Sovellettu tästä ohjeesta pupu tupsuliinin pipo
Puikot: 4mm knitpro koivupuiset

Itse en ihan tyytyväinen ole, mutta saaja taisi olla aivan onnessaan, ainakin hänen äitinsä kertoman mukaan ja sehän on tärkeintä. Tuppaan olemaan liian kriitinen itseäni kohtaan.

Tuossa ennen joulua ystäväni pyysi minulta raitapolvisukkia, joissa olisi hänelle mieluisia värejä. Joulukiireiden jälkeen päätin tarttua puikkoihin. En ole ennen tehnyt raitasukkia kolmella värillä, mutta ilokseni se onnistuikin oikein hyvin ja oli todella mukavaa neuloa. Itsekin pidän noista väreistä.


Lanka: 7-veljestä.
Malli: Ihan oma
Puikot: 3,5mm knitpro hiilikuituiset
Langan kulutus: 194g

Toivottavasti saajakin on tyytyväinen. Ensi viikolla pääsen esittelemään tänne blogiin sitä ystäväni myöhässä valmistunutta joululahjaa, kunhan saan sen hänelle annettua. 

Tänään aioin pihabongata. Meillä on lintulaudan ympäristössä viihtynyt jos jonkinlaista lintua ja muitakin eläinkunnan edustajia.
Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

Kiitos , että muistit minua kommentilla!